Az eOptika üzleti vállalkozásról

Az eOptikáról általában

Az Eoptika egy összességében rendkívül könnyen használható, online optikai kereskedelem, mely hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére specializálva. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, e szerint rendelhető, továbbá ha a termék mégsem lenne megfelelő, 30 napon belül vissza váltható. De amennyiben valaki nem bízik meg az online rendelésben, az üzletükben is megtalálható a kínálatnak egy része, amely a Teréz körút 50 alatt is található. De amennyiben mégis az online rendelés mellett döntünk több lehetőséget is lehet választani, egyrészt a Foxpostot, amit személyesen én is próbáltam és nekem nagyon nagyon bevált. Továbbá a megadott posta pontokon is átvehető a rendelés, illetve házhoz kérhetjük a szállítást, amennyiben számunkra az bizonyul egyszerűbb megoldásnak. Egyébiránt 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az Eoptikában, a különbözet 120 százalékát vissza fizetik. Mindemellett biztosítják, a termék eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek így sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél.

Az eOptika kontaktlencse akciója

Amennyire figyelemmel tudtam kísérni, szinte minden egyes alkalommal valami új akcióval kedveskedik a vásárlóinak az eOptika. Jelenleg hatalmas kontaktlencse akció van a honlapon, ahol, ha szerencsénk van, akár 50 – 70%- os kedvezményekhez is hozzá juthatunk az adott termékhez. A kínálat pedig szinte teljesen kimeríthetetlen, jelenleg 16 különböző márka képviselteti magát az webáruházukba. Elérhetőek különféle nagyon kedvezményes csomagok is, ami például nagyon kedvező áron nem csupán az egy havi kontaktlencsét tartalmazza, hanem az ahhoz tartozó szemcseppet is. De megtalálhatóak heti adagok is, havi illetve 3 havi kiszerelések is. De mindemellett ha valami extrára van igényünk, akkor a honlapon még színes kontaktlencsét is találhatunk 3 havi kiszerelésben. Ha valakit ez érdekel annak érdemes most akciósan beszerezni, hiszen így ha végül annyira nem is jön be, nem egy vagyont költöttünk a kísérletezésre.

Az eOptika szolgáltatásai

Mint már a fentiekben is említettem lehetőség van az online vásárlásra a házhoz szállításra, illetve a különböző posta pontokra való rendelésre. Továbbá írtam a 120 százalékos garanciáról, illetve a korrekt webkatalógusról. Ezenfelül még van lehetőség a látás vizsgálatra, melyet a már fent is említett üzletükben végeznek el, az eredmény alapján pedig lehetőség van egyéni lencse illetve szemüveg megtervezésére, amelyhez a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésükre. Ezen felül még szintén az irodában lehetőség van kontaktlencse igény felmérésére illetve annak a behelyezésének a betanítására. Továbbá egyéni igényekre szabott szemüvegek elkészítésére is van lehetőség. Ezen kívül, ha valaki felmegy az eOptika honlapjára az akciók és kuponok fül alatt számos kupon van feltöltve, amelyet a vásárlás során lehet aktiválni. De egyéb célból is érdemes felmenni a honlapra, hiszen a választékot és a folyamatos leértékeléseket könnyen nyomon lehet követni, így ha szerencsénk van, nagyon jó áron tudunk hozzá jutni kiváló minőségű szemüveghez.

Napszemüveg választék az eOptikában

Bár a fő célközönsége az eOptikának az a réteg, akinek látás javítás céljából kell valamilyen látást javító eszköz, mégis úgy gondolom, hogy annak is, akinek sasszeme van is érdemes felnézni az eOptika weboldalára, hiszen a napszemüveg választék is nagyon figyelemreméltó. Százféle márka terméke található meg a honlapon, a hagyományos alap szemüvegtől kezdve a drága magas kategóriás napszemüvegekig. A klasszikus darabtól kezdve az egészen extra formákig minden megtalálható.. Mindenki stílusa és igénye szerint válogathat a hatalmas választékból.

Úgy gondolom egy drágább esetleg dizájner napszemüvegre is érdemes lehet beruházni, hiszen ezek örök darabok lehetnek és valljuk be, egy jó napszemüveg nagyon sokat tud dobni a megjelenésünkön.

Szerintem mindenkinek érdemes felnéznie az eOptika honlapjára amennyiben kiváló minőségű és gyönyörű darabokat keresünk függetlenül attól, hogy szemüvegre, kontaktlencsére vagy napszemüvegre vágyunk. Hiszen a választék összességében teljesen kimeríthetetlen és az állandó akciók és kupon lehetőségek mindig nyújtanak olyan alternatívát, mellyel nem csak egy gyönyörű optikai kellékkel lettünk többek, hanem a pénztárcánkat is megkíméltük mindenféle felesleges kiadástól. Az adott pénz megspórolásból, pedig akár egy másik minőségi termékre is beruházhatunk.

Mindent összevetve én személyesen, abszolút tudom ajánlani az eOptika kínálatát, ha éppen szemüveg vásárlás előtt állunk.